Wist je dat er een sterk verband bestaat tussen enerzijds stress en burn-outklachten en anderzijds het ontstaan van wrijving en conflict? Of juist andersom? Dat blijkt niet alleen uit onderzoek maar dat weten we ook uit ervaringen in onze dagelijkse praktijk. Rond dit actuele thema organiseren wij op 8 juni een gratis webinar ‘Aanpak Burn-out en Conflict, een ABC’.

Tijdens dit bijzondere webinar gaan we graag in op vragen en casuïstiek van de deelnemers. Zodat je direct antwoord hebt op een voor jou belangrijke vraag of concrete richting aangereikt krijgt voor kwesties in jouw organisatie. Praktisch en toepasbaar, daar heb je écht wat aan!

Buro de Waal en MediationManagers brengen hun expertise samen in dit buitengewoon interessante thema.

Wat:                    Webinar ‘Aanpak Burn-out en Conflict, een ABC’

Wanneer:          8 juni, 15:00 – 16:30u

Kosten:               Gratis

Waar:                  Online

Wat levert het webinar jou op?

  • Antwoord op jouw vragen ten aanzien van (dreigend) conflict, stress en burn-out
  • Behandeling van eigen casuïstiek of kwesties (geanonimiseerd i.v.m. privacy)
  • Leren van vragen en casuïstiek van andere deelnemers
  • Aan de weet komen waardoor conflict, stress en burn-outklachten ontstaan
  • Inzicht in welke oplossingsrichtingen er zijn en wat je zelf kunt doen
  • Je ontvangt een concreet handvat om binnen jouw organisatie aan de slag te gaan om escalatie te voorkomen of op te lossen bij een (dreigend) conflict en bij het ontwikkelen van stress en burn-outklachten.

Voor wie

  • HR-professionals
  • Directeuren
  • Managers
  • Casemanagers

Deelnemen aan het gratis webinar

Schrijf je in door hierna je gegevens in te vullen. Direct na je inschrijving ontvang je van ons een e-mail ter bevestiging. Mocht je de bevestiging niet zien, check dan even je spam-box. Het kan handig zijn om je spam-box zo in te stellen dat e-mails van ons voortaan niet meer in je spam terecht komen. Na inschrijving ontvang je van ons een aantal e-mails over je inschrijving en het webinar, zoals de mail voor het aanleveren van jouw vragen en casuïstiek. Deze mails stoppen vanzelf 2 weken na het webinar.

Extra

Het webinar duurt 1 uur en 15 minuten. Daarna is er een nazit van 15 minuten waarin wij graag ingaan op verdere vragen. Bovendien mag elke deelnemer gebruik maken van 30 minuten kosteloos online advies of coaching in de periode na het webinar met Buro de Waal of met MediationManagers.

Deelnemen en inschrijven

Omdat we tijdens het webinar voldoende tijd willen besteden aan het ingaan op actuele vragen, cases en kwesties is het aantal deelnemers beperkt. Schrijf je dus snel in, want vol = vol.

Aanmelden

Meld je aan via deze link naar de website van onze partners Buro de Waal, experts bij stress en burn-out.


Ik wil gratis een mediator spreken.

Lagere kosten

Vergeleken met de kosten van een juridische procedure, is mediation fors goedkoper. Nog los van de bespaarde tijd en energie. Gangbaar is dat beide partijen de kosten van de mediation dragen, ieder 50% tenzij u iets anders afspreekt. Bij arbeidsmediation is het gebruikelijk dat de werkgever de kosten draagt.
Ter indicatie: een mediation bestaat uit zo'n 3 tot 5 sessies van ongeveer 1,5 uur.
>>Tip: informeer bij uw verzekeraar. Mogelijk vergoedt deze (deels) de kosten.

Kies zelf: Fixed fee of flexibel »

Nieuw: Highspeed Mediation

Los uw conflict op in één dag. Ontdek onze unieke formule:

Highspeed Mediation »