“Hoe kom ik in gesprek over de oplossing van ons conflict?”

Met MediationMessenger®

Heeft u een zakelijk conflict of arbeidsconflict? En weet u, zoals zo veel mensen, niet hoe u in gesprek komt over een oplossing? Daar hebben we iets op bedacht.  Dankzij MediationMessenger heeft u altijd de beschikking over een landelijk netwerk van onafhankelijke conflictexperts, altijd dichtbij. En dat kan nu met één druk op de knop. Simpel, snel en vertrouwelijk. Als uw conflictpartner ook via mediation een oplossing voor uw kwestie wil bereiken, dan nemen wij contact op met u beide. Binnen 24 uur. Zodat u snel kunt starten. Probeer MediationMessenger® nu ook. En ervaar het gemak.

Landelijk partner voor zakelijke en arbeidsmediation

Eenmalig of doorlopend. Heeft u vanwege schaal en omvang vaker behoefte aan deskundige en onafhankelijke registermediators? Dan is het speciale Partnerprogramma geschikt voor uw organisatie. Daarmee profiteert u van deze en andere exclusieve voordelen:

  • Verlaag verzuim
  • Bespaar kosten
  • Profiteer van een landelijk netwerk met veel expertises
  • Eerder is beter: ga eerder met elkaar in gesprek, want win-win-win

Met MediationMessenger vindt u altijd een geschikte registermediator, ook bij u in de buurt. Zo vormen wij uw landelijk partner voor zakelijke en arbeidsmediation.

MediationMessenger

MediationMessenger

Ik wil gratis een mediator spreken.

Lagere kosten

Vergeleken met de kosten van een juridische procedure, is mediation fors goedkoper. Nog los van de bespaarde tijd en energie. Gangbaar is dat beide partijen de kosten van de mediation dragen, ieder 50% tenzij u iets anders afspreekt. Bij arbeidsmediation is het gebruikelijk dat de werkgever de kosten draagt.
Ter indicatie: een mediation bestaat uit zo'n 3 tot 5 sessies van ongeveer 1,5 uur.
>>Tip: informeer bij uw verzekeraar. Mogelijk vergoedt deze (deels) de kosten.

Kies zelf: Fixed fee of flexibel »

Nieuw: Highspeed Mediation

Los uw conflict op in één dag. Ontdek onze unieke formule:

Highspeed Mediation »