Steeds vaker krijgen we de vraag om een groepsconflict op te lossen. Feitelijk is er al sprake van groepsconflict wanneer een kwestie meer dan 2 mensen verdeelt. Vaak gaat het om complexe zaken, met een voorgeschiedenis. En uiteindelijk botsen dan verschillende partijen over verschillende thema’s. Denk aan een directie versus medewerkers, een team managers of medewerkers onderling, een vereniging of politieke partij. En aan bestuur versus medewerkers, klanten of leden versus een bedrijf of organisatie, of aan conflicten tussen organisaties of onderdelen van organisaties.

Ik wil gratis een mediator spreken

De bron van groepsconflicten

Vaak draait de mediation van groepsconflicten om kwesties in de samenwerking, in veranderprocessen of in visie op de toekomst. Ook deze thema’s komen we vaak tegen: opgestapelde pijn uit het verleden, communicatie, benadering, vertrouwen, principes, goede bedoelingen tegenover een slechte uitvoering.

Los het groepsconflict tijdig op

Een groepsconflict, teamconflict of meerpartijenconflict kan optreden op alle mogelijke terreinen waarop MediationManagers actief is. Denk bijvoorbeeld aan: arbeidsconflicten, zakelijke dienstverlening, gemeente of andere overheid, onderwijs, zorg, kunst en cultuur, familiebedrijf, letselschade, aandeelhouders/vennoten/maten/partners.

Vertrouw op ons

Weet u even niet hoe het verder moet? Vertrouw dan op ons. We hebben veel ervaring in het oplossen van conflicten waar meer dan twee mensen bij betrokken zijn. Los het op tijd op. Voordat zaken verder ontsporen. En nog meer tijd, energie en geld gaan kosten. Wacht daarom niet langer. Wij helpen u namelijk verder. Snel, kostenefficënt, duurzaam.

Ik wil gratis een mediator spreken

Meer weten?

MediationManagers helpt u uw groepsconflict, teamconflict of ander zakelijk conflict op te lossen. Onze mediators vertellen u graag over de kracht van mediation. Neem dus gerust contact met ons op.

U kunt ook direct bellen met een van onze mediators:

John 06 -15 255 468, of Wouter 06 – 52 63 83 60.

John Groepsconflict

 

 

Ik wil gratis een mediator spreken.

Lagere kosten

Vergeleken met de kosten van een juridische procedure, is mediation fors goedkoper. Nog los van de bespaarde tijd en energie. Gangbaar is dat beide partijen de kosten van de mediation dragen, ieder 50% tenzij u iets anders afspreekt. Bij arbeidsmediation is het gebruikelijk dat de werkgever de kosten draagt.
Ter indicatie: een mediation bestaat uit zo'n 3 tot 5 sessies van ongeveer 1,5 uur.
>>Tip: informeer bij uw verzekeraar. Mogelijk vergoedt deze (deels) de kosten.

Kies zelf: Fixed fee of flexibel »

Nieuw: Highspeed Mediation

Los uw conflict op in één dag. Ontdek onze unieke formule:

Highspeed Mediation »