Mediators: Wie is wie?

Wouter Niesink, Gerty Jenneskens en John van Merriënboer zijn uw mediators. Zij zijn ervaren managers met hart voor de zaak én de mens, en registermediators MfN.

 

‘Mooi om te zien dat partijen afspraken kunnen maken waar ze beide achter staan en profijt van hebben.’

Wouter Niesink

Wouter Niesink is registermediator MfN en founding partner van MediationManagers.

Opgegroeid in de Achterhoek en nu woonachtig in Malden bij Nijmegen. Samen met zijn vrouw, dochter en zoon. Houdt zich sinds lange tijd bezig met conflictbemiddeling. Vooral de zakelijke kant spreekt hem aan. Tijdens de mediations maakt hij gebruik van zijn ruime ervaring in het MKB. Heeft veel affiniteit met P&O, financiën, marketing en de juridische praktijk. Volgt regelmatig verdiepingscursussen om zichzelf verder te ontwikkelen.

‘Meestal is om tafel gaan de beste oplossing voor de betrokkenen. Ook al zijn ze diep verdeeld door een conflict. Als ze dan toch deze stap zetten, vind ik het mooi om te zien dat er afspraken gemaakt worden. Afspraken waar beide partijen achter kunnen staan en profijt van hebben.’

Is naast zijn werk geïnteresseerd in diverse sporten. Zowel actief als passief. Zeilen is zijn grootste hobby. Ook is hij penningmeester van Watersportvereniging Maas en Waal, een kleine haven op de grens van Gelderland en Brabant.

Wouter linkedin

 

‘Ieder heeft zijn eigen verhaal en eigen waarheid. Aan de mediationtafel is het boeiend om te zien dat mensen -ondanks verschillende standpunten- begrip krijgen voor elkaars situatie. En daar dan mee verder kunnen.’

Gerty Jenneskens

Gerty Jenneskens is registermediator MfN.

Heeft na haar studie rechten interesse gekregen in mediation als alternatieve vorm om conflicten op te lossen. ‘Geen tijdrovende, kostbare en energieverslindende juridische procedures, maar samenwerken aan een oplossing.’ Verwierf in 20 jaar als HR-manager ruime ervaring in het omgaan met diverse soorten conflicten. Discussies tussen medewerkers, verschil van inzicht tussen medewerkers en directie, verschil in interpretaties van arbeidsvoorwaarden en ontslagkwesties. Deed als extra specialisatie in 2015 de opleiding tot familiemediator.

Houdt van hardlopen, gezellig tafelen in haar eigen keuken, viool en tennis.

Gerty linkedin

 

‘Elk conflict is een kantelpunt. Mijn drijfveer is mensen en organisaties helpen om deze beweging succesvol te maken.’

John van Merriënboer

John van Merriënboer is registermediator MfN en founding partner van MediationManagers.

Heeft al sinds zijn kindertijd een fascinatie voor het fenomeen ‘conflict’. En ook voor het oplossen ervan. Overwoog als tiener even om polemologie, de wetenschap van oorlog en vrede, te gaan studeren. Dat werd uiteindelijk een andere liefde: taal en communicatie. Is ruim 20 jaar ondernemer, (interim-)manager en adviseur. Verantwoordelijk geweest voor kleine én grote accounts. Zoals KPN, TNT, NS, universiteiten, verzekeraars, zorginstellingen, gemeenten, provincies en ministeries. Volgde aan Harvard University het ‘Program on Negotiation for Executive Professionals’. Verzorgde voor Mediators Beyond Borders in Afrika een korte missie rond conflictbemiddeling.

Denkt in mogelijkheden. Beweegt net zo wendbaar in buurtconflicten als in miljoenendeals en complexe krachtenvelden. Houdt ook van bergop fietsen, live muziek en Belgisch bier.

John linkedin

Ik wil gratis een mediator spreken.

Online mediation

Nieuw: Highspeed Mediation

Los uw conflict op in één dag. Ontdek onze unieke formule:

Highspeed Mediation »