Ben je helemaal opgeladen voor je werk na een heerlijke vakantie? Of ben je al weer een tijdje met frisse tegenzin bezig en snak je naar meer vrijheid of minder druk? Wist je dat 85% van de werknemers niet-betrokken is of zelfs ‘actief ontkoppeld’? Zo blijkt uit wereldwijd onderzoek van Gallup. Dit is een van de opvallende inzichten uit de documentaire ‘After Work’. Een boeiend verhaal verteld door diverse hoofdrolspelers op vier continenten. ‘After Work’: Hoe kijk jij naar werk?

Fascinerend

Het is maar net in welke situatie iemand verkeert, hoe je kijkt naar werk en wat werk voor jou betekent: Is het een deel van je identiteit? Een manier om rond te komen? Of om dromen te vervullen, van jezelf of je kinderen?
‘After Work’ is een fascinerende docu vol tegenstellingen: de betekenis van werk vs. vrije tijd, moderne slavernij vs. totale vrijheid, streng arbeidsethos vs. bewust baanloos, zingeving vs. leegte. En aan de hand van die tegenstellingen worden we meegenomen in heden, verleden en vooral toekomst van werk.

Kijk hier ‘After Work’

 

‘After Work’: Hoe kijk jij naar werk?


Ik wil gratis een mediator spreken.

Lagere kosten

Vergeleken met de kosten van een juridische procedure, is mediation fors goedkoper. Nog los van de bespaarde tijd en energie. Gangbaar is dat beide partijen de kosten van de mediation dragen, ieder 50% tenzij u iets anders afspreekt. Bij arbeidsmediation is het gebruikelijk dat de werkgever de kosten draagt.
Ter indicatie: een mediation bestaat uit zo'n 3 tot 5 sessies van ongeveer 1,5 uur.
>>Tip: informeer bij uw verzekeraar. Mogelijk vergoedt deze (deels) de kosten.

Kies zelf: Fixed fee of flexibel »

Nieuw: Highspeed Mediation

Los uw conflict op in één dag. Ontdek onze unieke formule:

Highspeed Mediation »