Mediators zakelijk conflict in Horst

Gerty Jenneskens, John van Merriënboer en Wouter Niesink zijn uw mediators zakelijk conflict in Horst en ver daarbuiten. Wij zijn ervaren managers met hart voor de zaak én de mens, en registermediators MfN. MediationManagers bestrijkt een groot deel van het land en zorgt zo ook voor zakelijke mediation op de plek die voor u ideaal is. U kunt zelf kiezen waar u het gesprek wenst. Dan regelen wij daar een neutrale locatie.

Gerty Jenneskens

Gerty Mediators zakelijk conflict in HorstGerty Jenneskens is registermediator MfN. Heeft na haar studie rechten interesse gekregen in mediation als alternatieve vorm om conflicten op te lossen. ‘Geen tijdrovende, kostbare en energieverslindende juridische procedures, maar samenwerken aan een oplossing.’ Verwierf in 20 jaar als HR-manager ruime ervaring in het omgaan met diverse soorten conflicten. Discussies tussen medewerkers, verschil van inzicht tussen medewerkers en directie, verschil in interpretaties van arbeidsvoorwaarden en ontslagkwesties. Deed als extra specialisatie in 2015 de opleiding tot familiemediator. Houdt van hardlopen, gezellig tafelen in haar eigen keuken, viool en tennis.

John van Merriënboer

John Mediators zakelijk conflict in HorstJohn van Merriënboer is registermediator MfN en founding partner van MediationManagers. Heeft al sinds zijn kindertijd een fascinatie voor het fenomeen ‘conflict’. En ook voor het oplossen ervan. Is ruim 20 jaar ondernemer, (interim-)manager en adviseur. Verantwoordelijk geweest voor kleine én grote accounts. Zoals KPN, TNT, NS, universiteiten, verzekeraars, zorginstellingen, gemeenten, provincies en ministeries. Volgde aan Harvard University het ‘Program on Negotiation for Executive Professionals’. Denkt in mogelijkheden. Beweegt net zo wendbaar in buurtconflicten als in miljoenendeals en complexe krachtenvelden. Houdt ook van bergop fietsen, live muziek en Belgisch bier.

Wouter Niesink

Wouter Mediators zakelijk conflict in HorstWouter Niesink is registermediator MfN en founding partner van MediationManagers. Houdt zich sinds lange tijd bezig met conflictbemiddeling. Vooral de zakelijke kant spreekt hem aan. Tijdens de mediations maakt hij gebruik van zijn ruime ervaring in het MKB. Heeft veel affiniteit met P&O, financiën, marketing en de juridische praktijk. Volgt regelmatig verdiepingscursussen om zichzelf verder te ontwikkelen. Is naast zijn werk geïnteresseerd in diverse sporten. Zowel actief als passief. Zeilen is zijn grootste hobby.

Meer weten? Bel ons direct

MediationManagers helpt u uw zakelijk conflict zelf op te lossen. Snel, vertrouwelijk, duurzaam. Onze mediators vertellen u graag over de kracht van mediation. Neem dus gerust contact met ons op.

U kunt ook direct bellen met een van onze mediators:

John 06 -15 255 468, of Wouter 06 – 52 63 83 60.

Lagere kosten

Vergeleken met de kosten van een juridische procedure, is mediation fors goedkoper. Nog los van de bespaarde tijd en energie. Gangbaar is dat beide partijen de kosten van de mediation dragen, ieder 50% tenzij u iets anders afspreekt. Bij arbeidsmediation is het gebruikelijk dat de werkgever de kosten draagt.
Ter indicatie: een mediation bestaat uit zo'n 3 tot 5 sessies van ongeveer 1,5 uur.
>>Tip: informeer bij uw verzekeraar. Mogelijk vergoedt deze (deels) de kosten.

Kies zelf: Fixed fee of flexibel »

Nieuw: Highspeed Mediation

Los uw conflict op in één dag. Ontdek onze unieke formule:

Highspeed Mediation »