Conflicten oplossen is beter dan uitvechten

Ben je benieuwd naar wat mediation precies inhoudt? Of wat het voor jou kan betekenen? Van 15 tot en met 19 oktober organiseert de Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv) met haar leden de tweede Week van de Mediation.

Week van de Mediation

Tijdens de Week van de Mediation laten mediators met verschillende expertises zien dat mediation werkt. Overal in Nederland worden activiteiten georganiseerd. Bezoek een workshop, doe mee aan een proefsessie en ervaar hoe mediation jou kan helpen. Kijk op www.weekvandemediation.nl/programma voor activiteiten bij jou in de buurt.

Vraag het ons: Gratis inloopspreekuur

Ook MediationManagers doet mee met de Week van de Mediation. Voor iedereen die meer wil weten over de kracht van mediation bij een arbeidsconflict of zakelijk conflict, is er een gratis inloopspreekuur: ‘Vraag het MediationManagers’. Van maandag 15 tot en met vrijdag 19 oktober kun je tussen 12.00 en 13.00 uur met al je vragen terecht aan de St. Annastraat 291 in Nijmegen.

Lukt het je niet op onze vaste tijdstippen? Dan kun je ook een afspraak aanvragen voor een ander moment via info@mediationmanagers.nl of via onze contactpagina.

Week van de Mediation


Ik wil gratis een mediator spreken.

Lagere kosten

Vergeleken met de kosten van een juridische procedure, is mediation fors goedkoper. Nog los van de bespaarde tijd en energie. Gangbaar is dat beide partijen de kosten van de mediation dragen, ieder 50% tenzij u iets anders afspreekt. Bij arbeidsmediation is het gebruikelijk dat de werkgever de kosten draagt.
Ter indicatie: een mediation bestaat uit zo'n 3 tot 5 sessies van ongeveer 1,5 uur.
>>Tip: informeer bij uw verzekeraar. Mogelijk vergoedt deze (deels) de kosten.

Kies zelf: Fixed fee of flexibel »

Nieuw: Highspeed Mediation

Los uw conflict op in één dag. Ontdek onze unieke formule:

Highspeed Mediation »