BAM! Crisis. Hoe nu verder? Elk conflict is een crisis. Dagelijks gidsen wij als registermediators mensen en organisaties door een crisis op weg naar een gezonde toekomst. Oude keuzes werken niet meer, er is een nieuw verhaal nodig. En snel ook. Om eerder en sterker verder te komen, hebben we het partnerprogramma MediationMessenger ontwikkeld.

Partnerprogramma

Uw cruciale vragen krijgen een antwoord met ons nieuwe programma MediationMessenger voor partners. Flexibel, preventief, organisatiebreed inzetbaar. Word ook partner! En profiteer direct van maximaal rendement, tegen minimale kosten. Van forse kostenbesparing en verzuimreductie tot nieuwe toekomstperspectieven voor individu, team of organisatie.

Meer weten?

Wilt u meer weten of een afspraak maken voor een nadere kennismaking? Ga naar onze contactpagina en vraag om de Sneak Preview van ons nieuwe Partnerprogramma MediationMessenger.


Ik wil gratis een mediator spreken.

Lagere kosten

Vergeleken met de kosten van een juridische procedure, is mediation fors goedkoper. Nog los van de bespaarde tijd en energie. Gangbaar is dat beide partijen de kosten van de mediation dragen, ieder 50% tenzij u iets anders afspreekt. Bij arbeidsmediation is het gebruikelijk dat de werkgever de kosten draagt.
Ter indicatie: een mediation bestaat uit zo'n 3 tot 5 sessies van ongeveer 1,5 uur.
>>Tip: informeer bij uw verzekeraar. Mogelijk vergoedt deze (deels) de kosten.

Kies zelf: Fixed fee of flexibel »

Online mediation

Nieuw: Highspeed Mediation

Los uw conflict op in één dag. Ontdek onze unieke formule:

Highspeed Mediation »