MediationManagers heeft een primeur: MediationMessenger, de eerste online Kom-in-Gesprekservice voor iedereen met een arbeidsconflict of zakelijk conflict. Een gratis en gemakkelijke manier om met elkaar in gesprek te komen.

Veel mensen weten niet hoe ze het gesprek openen over een oplossing van hun (dreigende) conflict. Daar hebben we iets op bedacht. Met MediationMessenger® nodigt u uw conflictpartner gemakkelijk uit. Voor een mediation, begeleid door een onafhankelijke expert. En dat kan nu met één druk op de knop. Simpel, snel en vertrouwelijk.

Primeur: MediationMessenger

Hoe werkt het?

Het enige wat u hoeft te doen, is uw naam invullen, de naam van uw conflictpartner en beide e-mailadressen. Vervolgens drukt u op ‘Versturen’. En MediationMessenger® zorgt automatisch dat er meteen een goede, neutrale uitnodiging bij uw conflictpartner komt.

Als uw conflictpartner ook via mediation een oplossing voor uw kwestie wil bereiken, dan nemen wij contact op met u beide. Binnen 24 uur. Zodat u snel kunt starten. Probeer MediationMessenger® nu ook. En ervaar het gemak van de nieuwe, gratis Kom-in-Gesprekservice van MediationManagers. “Nee” heeft u, “ja” kunt u krijgen.

Open meteen het gesprek op MediationMessenger.nl

 


Ik wil gratis een mediator spreken.

Lagere kosten

Vergeleken met de kosten van een juridische procedure, is mediation fors goedkoper. Nog los van de bespaarde tijd en energie. Gangbaar is dat beide partijen de kosten van de mediation dragen, ieder 50% tenzij u iets anders afspreekt. Bij arbeidsmediation is het gebruikelijk dat de werkgever de kosten draagt.
Ter indicatie: een mediation bestaat uit zo'n 3 tot 5 sessies van ongeveer 1,5 uur.
>>Tip: informeer bij uw verzekeraar. Mogelijk vergoedt deze (deels) de kosten.

Kies zelf: Fixed fee of flexibel »

Nieuw: Highspeed Mediation

Los uw conflict op in één dag. Ontdek onze unieke formule:

Highspeed Mediation »