Online mediation? Juist nu.

“Gentlemen, it has been a pleasure to meet you and work with you. … Thank you again

Cordiali saluti”

Deze hartelijke reactie ontvingen we vandaag per mail. Recent startten we een mediation voor 3 partijen, waarvan 2 in Nederland en 1 in Noord-Italië. Na onze voorspelbare grap dat we met alle liefde en plezier naar Italië wilden afreizen, knalde al snel de harde werkelijkheid binnen: het Italiaanse bedrijf zat in het epicentrum van de corona-uitbraak.

Urgent

Maar dat deed aan de urgentie en de noodzaak voor een oplossing van de zakelijke kwestie niets af. Vandaag, na slechts enkele online sessies en beperkt mailverkeer, hebben partijen onder onze begeleiding een overeenkomst gesloten.

Online mediation, juist nu

Kortom, wij blijven in de lucht, ook in uitdagende tijden. Via online mediation werken wij aan snelle en duurzame oplossingen voor al onze opdrachtgevers, dichtbij en verder weg.

PS: Houd je hoofd koel en je hart warm.

Meer weten?

Neem contact op met MediationManagers. Wij vertellen graag meer over onze werkwijze.


Ik wil gratis een mediator spreken.

Lagere kosten

Vergeleken met de kosten van een juridische procedure, is mediation fors goedkoper. Nog los van de bespaarde tijd en energie. Gangbaar is dat beide partijen de kosten van de mediation dragen, ieder 50% tenzij u iets anders afspreekt. Bij arbeidsmediation is het gebruikelijk dat de werkgever de kosten draagt.
Ter indicatie: een mediation bestaat uit zo'n 3 tot 5 sessies van ongeveer 1,5 uur.
>>Tip: informeer bij uw verzekeraar. Mogelijk vergoedt deze (deels) de kosten.

Kies zelf: Fixed fee of flexibel »

Online mediation

Nieuw: Highspeed Mediation

Los uw conflict op in één dag. Ontdek onze unieke formule:

Highspeed Mediation »