Mediation bij letselschade, vaak het beste alternatief

Letselschade-dossiers kunnen soms een lange looptijd hebben. Langer dan u lief is. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Financiële of medische discussies kunnen een spoedig en aanvaardbaar eindresultaat in de weg staan. Zit een dossier vast of dreigt het voor u te lang te duren, dan is letselschade-mediation vaak het beste alternatief. Wij helpen u de knelpunten voortvarend op te lossen. Met mediation praat u zelf mee over een oplossing. Zo heeft u direct invloed op het eindresultaat.

Ik wil gratis een mediator spreken

Gemeenschappelijk belang bij letselschadeLetselschade-mediation

In de mediationgesprekken gaan wij op zoek naar de gemeenschappelijke belangen. Door deze te onderzoeken, te bespreken en te benoemen, ontstaat er ruimte voor nieuwe inzichten. Door deze inzichten kunnen we beginnen met het oplossen van uw letselschadedossier. Doorbreek de impasse en kies ook voor de kracht van mediation.

Zelf de regie bij letselschade-mediation

Een letselschade-mediation is vrijwillig. Beide partijen zijn immers niet verplicht om deel te nemen aan de mediation. Maar er is wel een inspanningsverplichting. Zo beginnen de betrokkenen voldoende gemotiveerd aan de gesprekken. Daarnaast profiteert u van de volgende voordelen:

  • snel
  • kostenbesparend
  • zelf de regie houden

Ruime ervaring

MediationManagers heeft meer dan 15 jaar letselschade-expertise in huis. Deze kennis zetten wij dan ook graag in voor uw mediation.

Ik wil gratis een mediator spreken

Meer weten?

MediationManagers helpt u uw letselschade-dossier nu zelf op te lossen. Snel, kostenefficiënt, duurzaam. Onze mediators vertellen u graag over de kracht van mediation. Neem dus gerust contact met ons op.

U kunt ook direct bellen met een van onze mediators:

John 06 -15 255 468, of Wouter 06 – 52 63 83 60.

 

Ik wil gratis een mediator spreken.

Lagere kosten

Vergeleken met de kosten van een juridische procedure, is mediation fors goedkoper. Nog los van de bespaarde tijd en energie. Gangbaar is dat beide partijen de kosten van de mediation dragen, ieder 50% tenzij u iets anders afspreekt. Bij arbeidsmediation is het gebruikelijk dat de werkgever de kosten draagt.
Ter indicatie: een mediation bestaat uit zo'n 3 tot 5 sessies van ongeveer 1,5 uur.
>>Tip: informeer bij uw verzekeraar. Mogelijk vergoedt deze (deels) de kosten.

Kies zelf: Fixed fee of flexibel »

Nieuw: Highspeed Mediation

Los uw conflict op in één dag. Ontdek onze unieke formule:

Highspeed Mediation »