Bij MediationManagers kunt u ook terecht voor mediation in de avond. Wij begrijpen dat ook u overdag regelmatig een volle agenda heeft. MediationManagers kent de urgentie van een conflict. Dan is het gemakkelijk en belangrijk dat u met ons ook afspraken kunt plannen in de avond.

Flexibel, ook mediation in de avond

Omdat wij soms met wel vier of zelfs meer verschillende agenda’s te maken hebben, moet je flexibel zijn. Dit zijn wij overdag, maar dus ook ’s avonds. Dat geldt voor de intakegesprekken én ook voor het vervolg van de mediation.

Soms belemmert uw werk of onderneming u om overdag afspraken te maken. Maak dan gerust gebruik van de mogelijkheid om in de avond uw afspraak met ons te plannen.

Meer weten? Bel ons direct

Heeft u een arbeidsconflict of ander zakelijk conflict? Of dreigt zo’n conflict te ontstaan? We vertellen u dan graag meer over de voordelen van mediation.

Meer weten of een intakegesprek aanvragen? Neem dan contact met ons op:

John Mediation in de avondWouter Mediation in de avond

U kunt nu direct bellen met John 06 -15 255 468, of met Wouter 06 – 52 63 83 60.

 

Wanneer bellen voor u niet direct mogelijk is, dan kunt u ook mailen naar john[at]mediationmanagers.nl of wouter[at]mediationmanagers.nl Ook kunt u onderstaand formulier gebruiken. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Contact

Ik wil gratis een mediator spreken.

Lagere kosten

Vergeleken met de kosten van een juridische procedure, is mediation fors goedkoper. Nog los van de bespaarde tijd en energie. Gangbaar is dat beide partijen de kosten van de mediation dragen, ieder 50% tenzij u iets anders afspreekt. Bij arbeidsmediation is het gebruikelijk dat de werkgever de kosten draagt.
Ter indicatie: een mediation bestaat uit zo'n 3 tot 5 sessies van ongeveer 1,5 uur.
>>Tip: informeer bij uw verzekeraar. Mogelijk vergoedt deze (deels) de kosten.

Kies zelf: Fixed fee of flexibel »

Nieuw: Highspeed Mediation

Los uw conflict op in één dag. Ontdek onze unieke formule:

Highspeed Mediation »