Conflict op de werkvloer kan grote gevolgen hebben, voor alle betrokkenen. In 2018 is in Nederland ruim 30 procent werknemers betrokken bij conflict geweest (Nationale Enquête Arbeidsomstandigheden 2018). Wie van de drie?

Enorme schade

In verzuim en vitaliteit speelt conflict ook een substantiële rol. De schade is enorm: gezondheidsproblemen, slechte werksfeer, dalende motivatie en productiviteit, hoge kosten (gemiddeld 27.000 euro per arbeidsconflict).

Wie van de drie komt sneller verder?

Ben jij net als 30 procent werknemers betrokken bij conflict? Of als werkgever? MediationManagers helpt je samen de beste oplossing te vinden in de kortst mogelijke tijd. Zodat je sneller verder komt. Het voorkomen, terugdringen en voortvarend oplossen van conflicten kan je veel positiefs opleveren en ook veel kosten besparen.

Daar draagt MediationManagers aan bij. Via snelle, effectieve interventies bij zakelijk conflict en arbeidsconflict, en door het versterken van conflictvaardigheid bij mens en organisatie.

 


Ik wil gratis een mediator spreken.

Lagere kosten

Vergeleken met de kosten van een juridische procedure, is mediation fors goedkoper. Nog los van de bespaarde tijd en energie. Gangbaar is dat beide partijen de kosten van de mediation dragen, ieder 50% tenzij u iets anders afspreekt. Bij arbeidsmediation is het gebruikelijk dat de werkgever de kosten draagt.
Ter indicatie: een mediation bestaat uit zo'n 3 tot 5 sessies van ongeveer 1,5 uur.
>>Tip: informeer bij uw verzekeraar. Mogelijk vergoedt deze (deels) de kosten.

Kies zelf: Fixed fee of flexibel »

Online mediation

Nieuw: Highspeed Mediation

Los uw conflict op in één dag. Ontdek onze unieke formule:

Highspeed Mediation »