Joost Duin Blokland & Duin

Blokland & Duin: het verhaal achter de cijfers

Blokland & Duin heeft de laatste jaren veel ondernemers aan zich kunnen binden. We zijn echter niet een standaard administratiekantoor te Nijmegen. Wij zijn geïnteresseerd in het verhaal achter de cijfers. Wie ben jij? Wat wil je met jouw bedrijf, en hoe en wanneer zou je dat gerealiseerd willen zien?

Financiële planning

We willen alles van je weten bij Blokland & Duin. Maar wees gerust, die nieuwsgierigheid is alleen om betekenis aan die cijfers te geven. Om de financiële kant van je doelstellingen te kunnen plannen en je een advies op maat te geven.

Blokland & Duin: óók vooruit zien

Want boekhouden is niet alleen terugkijken naar een jaar wat al voorbij is: het is ook vooruit zien, keuzes maken en bijsturen. Soms leidt dat zelfs tot een ongevraagd advies, maar daar hebben we nog nooit een klant over horen klagen.

Meer informatie en contact

Als jij hier ook de meerwaarde van inziet, neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking, of bel met Joost Duin: 024 – 379 22 66. Kijk voor meer informatie op de website. Je kunt ook altijd contact opnemen met MediationManagers.

logo Blokland & Duin

Ik wil gratis een mediator spreken.

Lagere kosten

Vergeleken met de kosten van een juridische procedure, is mediation fors goedkoper. Nog los van de bespaarde tijd en energie. Gangbaar is dat beide partijen de kosten van de mediation dragen, ieder 50% tenzij u iets anders afspreekt. Bij arbeidsmediation is het gebruikelijk dat de werkgever de kosten draagt.
Ter indicatie: een mediation bestaat uit zo'n 3 tot 5 sessies van ongeveer 1,5 uur.
>>Tip: informeer bij uw verzekeraar. Mogelijk vergoedt deze (deels) de kosten.

Kies zelf: Fixed fee of flexibel »

Nieuw: Highspeed Mediation

Los uw conflict op in één dag. Ontdek onze unieke formule:

Highspeed Mediation »